آموزش راه هایی برای پنهان کردن فایل ها
وبسایت خبری کوردنیوزر،خبرها و رویدادهای ایران و جهان و مناطق کردنشین را در معرض دید بازدید کنندگان وکاربران محترم قرارمیدهد.ولازم به ذکراست وبسایت کوردنیوزکاملامستقل و وابسته به هیچ یک از جناحهای سیاسی نمیباشد. باتشکر مدیر وبسایت :علیرضاحسینی سقز
آموزش راه هایی برای پنهان کردن فایل ها
30 / 12 / 1391 ساعت 4:8 | بازدید : 4802 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )



اگر مرتبا از این سو به آن سو می‌روید، احتمالش زیاد است که نوت‌بوک‌تان جا بماند و یا به سرقت برود. اگر سارق بخواهد به محتویات هارددیسک دسترسی داشته باشد، رمز عبور ویندوز مانع او نخواهد شد و او می‌تواند با یک سی‌دی بوت مثل Hiren boot نوت‌بوک را بالا بیاورد و هارددیسک شما را ببیند.

اما اگر نخواهید سارق به اطلاعات روی هارددیسک نوت‌بوک شما دسترسی داشته باشد چه؟ خود ویندوز می‌تواند اوضاع را امن سازد، اما بسیار بهتر است از برنامه‌های جانبی استفاده کنید تا از امنیت داده‌هایتان مطمئن شوید.

پنهان شدن در جریان داده‌ای

مایکروسافت از زمان ویندوز ۲۰۰۰ چیزی را در سیستم عامل خود گنجانده به نام Alternate Data Streams (ADS) که به شما اجازه می‌دهد بخشی مخفی را به نام فایل اضافه کنید .

برای این کار ابتدا با اجرای دستور cmd به پنجره فرمان بروید. این پنجره در فولدر خانه شما در ویندوز باز می شود( که معمولا در آدرس C:users است).

حال عبارت زیر را تایپ کنید:

Notepad.exe secret_file.txt:hidden

فایل متنی secret_file.txt وجود ندارد و Notepad از شما می‌پرسد آیا می خواهید چنین فایلی بسازید یا نه. در این حالت Yes را بزنید، متنی برای تست در فایل وارد کنید و آن را ذخیره کنید و Notepad را ببندید.

سپس به مرورگر ویندوز بروید و وارد فولدر خانه خود شوید( که به آدرس C:users قابل دسترسی است). آنجا secret_file.txt را می‌بینید، بازش کنید. آیا متنی داخل آن می‌بینید؟ خیر!

سپس به پنجره فرمان برگردید و بنویسید:

Type secret_file.txt

باز هم می‌بینید که دستور Type( که برای نمایش محتویات فایل‌ها به کار می‌رود) چیزی نشان نمی‌دهد. اما اگر بنویسید:

More

محتویات فایل را می‌ینید( دستور بالا محتویات فایل را صفحه صفحه نمایش می‌‌دهد.)

همچنین می‌توانید با نوشتن دستور زیر آن را دوباره در Notepad باز کنید:

Notepad.exe secret_file.txt:hidden.txt

این پسوند اضافی پس از hidden را، سیستم عامل در هنگام اخت فایل به آن نسبت می‌دهد و دانستن آن برای دسترسی به فایل الزامی است.

البته برای استفاده از ADS چندین محدودیت داریم. اول این که دیسک باید حتما به فرمت NTFS باش. دوم اینکه مرورگر ویندوز و خط فرمان آن فایل( در مثال ما secret_file.txt ) را نشان می‌دهند اما اندازه آن را صفر بایت اعلام می‌کنند.

اما به هر حال این روش به عنوان خط اول امنیت روی کامپیوترها گزینه موقتی خوبی استو می‌توان فایل‌ها را در فولدرهای مخفی قرار داد تا دور از دید سارقان احتمالی باشند، اما در هر حال این روش‌ها برای جلوگیری از نفوذ سارقان حرفه‌ای پاسخگو نیست.

راه‌های بهتر

اما روش‌های حرفه‌ای‌تری هم برای این کار وجود دارد. یکی از آنها استفاده از برنامه Easy File Loker است که می‌توانید از آدرس xoslab.com آن را تهیه کنید.

این برنامه کنترلی مرکزی روی فایل‌ها و فولدرها به شما می‌دهد. می‌توانید این موارد را پنهان کنید، برای دسترسی به آنها رمز عبور بخواهید و کاری کنید که در خط فرمان و در مرورگر ویندوز قابل پاک شدن نباشند.

اولین کاری که پس از نصب باید انجام شود این است که روی خود برنامه قفل بگذاریم. برای این کار روی دکمه‌ای که علامت کلید دارد کلیک کنید و سپس رمز عبوری که می‌خواهید روی برنامه باشد را وارد کنید. از این پس هر بار که برنامه را اجرا می‌کنید این رمز عبور از شما خواسته می‌شود. برای حذف برنامه هم نیاز به این رمز خواهید داشت. چون حذف برنامه باعث می‌شود تمام فایل‌های محافظت شده به وضعیت عادی برگردند.

برای این که از فایلی محافظت کنید کافی است روی دکمه‌ای در برنامه که علامت مثبت دارد کلیک کنید. سپس فایل که می‌خواهید را انتخاب کنید. اکنون چند گزینه گنترلی برای شما به نمایش در می‌اید که می‌توانید آنهایی که می‌خواهید را تیک بزنید.

فایل به صورت پیش‌فرض قابل دیدن نخواهد بود اما می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید. این یعنی اگر فایلی متنی ساخته‌اید همچنان می‌توانید با Notepad.exe از خط فرمان به ان دسترسی داشته باشید، اما این فایل در مرورگر ویندوز دیده نخواهد شد.

دیگر گزینه‌های محافظتی این‌ها هستند: Accessible که اگر تیک بخورد یعنی این فایل برای همه قابل باز شدن باشد؛ Writable که اگر تیک نخورد کسی نمی‌تواند آن فایل را تغییر دهدو ؛ Deletable که اگر تیک نخورد فایل را نمی‌توان پاک کرد.

برای اینکه فایلی را از حالت Locker در آورید و بتوانید آن را ویرایش کنید، آن را در برنامه انتخاب کنید و روی دکمه‌ای کایک کنید که علامت هلال ماه رویش است. با زدن این دکمه وضعیت فایل بین دو حالت حفاظت شده و حفاظت‌نشده تغییر می‌کند.

برای محافظت از یک فولدر کافی است روی دکمه‌ای کلیک کنید که در آن علامت جمع داخل مربع قرار گرفته.

 




|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نظر سنجی

بنظرشماكدام يك ازشهرهاي كردنشين زيربيشترهدف تهاجم فرهنكي قراركرفته است؟

آرشیو مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان kurdnews و آدرس kordstan.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را د




آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 5108
:: کل نظرات : 147

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 47

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 5608
:: باردید دیروز : 3189
:: بازدید هفته : 15920
:: بازدید ماه : 54864
:: بازدید سال : 2058722
:: بازدید کلی : 5958901